Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn: IPftp.dk /AlarmDanmark.dk
CVR: 35997326
Virksomhedens kaldenavn: AlarmDanmark.dk
Adresse: Fyrrevej 32, 4632 Bjæverskov
Tlf.nr.: +45 4210 9000
E-mail: info@alarmdanmark.dk
Hjemmeside: www.alarmdanmark.dk

Definitioner
Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Alarm Danmark afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Alarm Danmark” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside, hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation
På Alarm Danmark kan du finde oplysninger om varens væsentlige egenskaber. Send en e-mail til adressen info@alarmdanmark.dk.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller i øvrigt har spørgsmål.

Priser
Alle priser er dagspriser og gælder kun på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser på hjemmesiden er inklusive 25% moms.

Fragtpriser
Vare sendes med Post Danmark og standard takster for pakkeforsendelse benyttes.

Sådan handler du hos Alarm Danmark
For at foretage et køb på Alarm Danmark, skal du gøre følgende:

1. Find den eller de varer, som du ønsker at købe, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde (BEMÆRK muligheden for at få en bedre pris).
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte, og godkend købet.

Giv mig en bedre pris

Hos AlarmDanmark.dk har du altid mulighed for at indhente et tilbud på din bestilling. Når du har lagt dine varer i kurven og skal vælge betalingsmetode, vælger du “Giv mig en bedre pris!” som betalingsmetode.

Herefter vil vi inden for 24 timer svare dig tilbage og komme med et special tilbud på nøjagtig din bestilling.

OBS: du kan kun betale med Bankoverførsel  “Giv mig en bedre pris!”

Bestilling
Præsentation af varer sammen med en pris på Alarm Danmark er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Alarm Danmark udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Alarm Danmark om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Alarm Danmark er først indgået, når Alarm Danmark ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Vi modtager bestilling på følgende måder:

·          via netbutikken
·          via e-mail
·          via telefonisk bestilling
·          via post

Alle priser på hjemmesiden angives inklusive moms, som udgør 25%.

Alle priser på hjemmesiden angives inklusive alle afgifter, told, m.m.

Alle førpriser, som er angivet på hjemmesiden, er vejledende listepriser, konkurrenters priser eller Alarm Danmark’s egen førpris.

Har du adresse uden for EU, skal du ikke betale moms, told eller afgifter af varer købt hos Alarm Danmark. Du skal derimod selv betale moms, afgifter og told efter de gældende regler i dit land. Kontakt dine lokale told- og skattemyndigheder for flere detaljer.

Aftaler på vores hjemmeside kan indgås på dansk eller engelsk.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere. Når du har oprettet en konto, kan du logge ind på AlarmDanmark’s hjemmeside og se indhold og ordrestatus for alle tidligere ordrer. Har du ikke oprettet en konto, fremgår aftalen af den bestillingsbekræftelse, som du har modtaget via e-mail.

Individuelle Tilbud

Tilbud, f.eks. afgivet via “Giv mig en bedre pris” er gældende i 5 dage. Der tages forbehold for fejl i det skrevne tilbud, således at tilbuddet først er bindende ved afgivelse af skriftlig ordrebekræftelse eller faktura. Andre forbehold kan forekomme dog vil disse tydeligt fremgå af tilbuddet.
Såfremt ordrebekræftelsen/faktura er i uoverensstemmelse med købers forventninger, skal køber gøre opmærksom på dette senest 3 dage efter ordrebekræftelsen er modtaget. Sker dette ikke er ordrebekræftelsen bindende for køber.

Betaling
– Bankoverførsel : Vælger du betaling via bankoverførsel, afsendes varen, når beløbet er betalt.

– SWIPP kan benyttes – sikkert og nemt – se mere på www.swipp.dk

– Paypal kan benyttes – se paypal.com, bemærk kreditkort modtages via paypal.com

– VISA, Mastercard mv. gennem QuickPay (Obs beløbet hæves først fra betalingskortet ved varernes afsendelse)

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation
Alarm Danmark yder ifølge den danske købelov 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til Alarm Danmark i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til Alarm Danmark inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Ved reklamation er du velkommen til at kontakte os for at få en adresse hvortil varen skal sendes. Du kan ikke blot returnere varen til vores hjemadresse.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
Alarm Danmark har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider via links. Disse hjemmesider er uden for Alarm Danmark’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Alarm Danmark.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for Alarm Danmark’s kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Alarm Danmark afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Fortrydelsesret
Når varen returneres, og fortrydelsesretten benyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare i vores internetbutik, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage, efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse, og der returnere varen og fortryde købet.

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bankkonto. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, vil vi kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Pris GARANTI

Vi har pris garanti på vores produkter hos AlarmDanmark.dk.

Det betyder at hvis du kan finde en vare der er nøjagtig magen til på en reel internettet webshop eller i en butik matcher vi prisen.

Angiv i din bestilling, i kommentar feltet, at du gerne vil benytte vores prisgaranti og husk at henvise til hvor du har ser varen og til hvilken pris. Så retter vi prisen på din bestilling og du vil få varen til den helt rigtige pris.

Husk hos AlarmDanmark.dk har du altid mulighed for at indhente et tilbud på din bestilling. Når du har lagt dine varer i kurven og skal vælge betalingsmetode, vælger du “Giv mig en bedre pris!” som betalingsmetode.

Herefter vil vi inden for 24 timer svare dig tilbage og komme med et special tilbud på nøjagtig din bestilling.

Forbehold for ændringer
Alarm Danmark forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om ændringer.

Alarm Danmark tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer!

 

Misbrug
Misbrug af Alarm Danmark vil medføre politianmeldelse.

%d bloggers like this: