Hvad er et P2P kamera og hvorfor er det smart?

P2P (Peer to Peer) giver f.eks. mulighed for at en smartphone kan forbinde til et IP-kamera i et privat lokalt netværk (LAN) , uden nogen indstillinger, åbning af porte eller lignende på routeren.

P2P er i hovedtræk 2 enheder forbundet direkte til hinanden, uden mellemled.

Før P2P teknologien, skulle man ind og rode med opsætning i den router man har stående der hjemme. Man var som bruger nødt til at sætte Port Forwarding eller Port Mapping op på routeren for at få DDNS til at fungere korrekt. Da dette er vidt forskelligt fra router til router, kunne denne indstilling være meget vanskeligt.

Men med P2P telnologien, behøver du ikke at gøre dette længere. Du skal bare hente og installere f.eks. Foscam’s APP til din smartphone, scanne QR-koden på kameraet, og følg installationsguiden for at tilføje kameraet trin for trin, det er det virkelig nemt!

Der findes andre apps end Foscam’s der kan scanne QR koden på kameraet og forbinde direkte til dit kamera, men Foscam har virkelig gjort det nemt. Se f.eks. videoen herunder:

 

Hvilke Foscam kamera støtte P2P?
Foscam kameramodeller med P efter modelbetegnelsen understøtter P2P. F.eks. FI9815P , FI9816P , FI9821P , FI9826P , FI9828P , FI9831P , FI9851P , FI9853EP , FI9903P, FI9800P. Alle nye Foscam kameraer understøtter P2P som standard.

[alarmdanmark_buy]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: