Hvorfor er en FOTO alarm en god ide?

Med kamera tilknyttet alarmen må man tilkalde politiet, som vil rykke ud med blå blink da der er tale om en verificeret alarm. TrueGuard Pro+ kan snakke sammen med op til 40 trådløse enheder, inkl. trådløse bevægelsesensorer, samt masser af andet trådløst tilbehør.

Verificeret fotoalarm giver sikkerhed for respons fra Politiet

Det har hidtil været svært, at få Politiet til at rykke ud når privatalarmer udløses. Dette ændrer sig, når der er foto/videodokumentation i alarmen. Hvis du som boligejer modtager en alarmrapport på din Smartphone, tablet eller PC fra en sensor, efterfulgt at et billede eller en videosekvens fra huset, hvor man kan se tyven igang med at begå indbrud, må du ringe 112 og melde indbruddet til Politiet.
Alternativt skal man selv se og verificere at der er indbrud, eller få naboen til det, før man må melde indbruddet til Politiet.

Fotoalarmen giver dig altså mulighed for at verificere alarmen og tilkalde Politiet, uanset hvor du er.

[alarmdanmark_buy]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: